Ξενοδοχείο

Κρίνος! Το ξενοδοχείο
& ένα λουλούδι σύμβολο
Ξεχωριστό για εμάς

Ολόκληρο το φυτό, είναι ένα σύμβολο και αυτό το σύμβολο είναι το όνομα που διαλέξαμε για το ξενοδοχείο μας. Ο κάθε συμβολισμός αντιπροσωπεύει τις αξίες μας, τα πιστεύω μας και την εμπειρία της φιλοξενίας σας.

Οι ποιητές τον συνδέουν με τα ανέμελα χρόνια της τρυφερής ηλικίας, που όλα είναι όμορφα και τα πάντα κυλούν κυματιστά.

Στην ελληνορωμαϊκή παράδοση, το ευωδιαστό αυτό άνθος είναι αφιερωμένο στην Ήρα. Ονομάζεται «ρόδο της Ήρας» και πίστευαν ότι επειδή ήταν τόσο λευκό, δεν μπορεί να ξεφύτρωνει από πουθενά αλλού, παρά μονάχα από το στήθος της θεάς, που έρεε κάτασπρο γάλα.

Το κρίνο συνδεδεμένο με το γάλα που εκπροσωπεί τη θρέψη, θα συμβολίσει τη γονιμότητα και την καρποφορία. Λόγω της διάφανης μορφής του, αντιπροσωπεύει την αγνότητα και θα συνδεθεί με την παρθένα θεά Άρτεμη, αδελφή του Απόλλωνα, θεού του φωτός

Το λευκό χρώμα, εκφράζει την αγνότητα, την καθαρότητα, ενώ το σχήμα του παραπέμπει στη γονιμότητα. Το δε στέλεχος του άνθους υποστηρίζεται ότι εκφράζει το θείο πνεύμα. Για τους χριστιανούς, είναι το άνθος της Άμωμος Σύλληψης, το άνθος που προσφέρει ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στη Παρθένο Μαρία. Σύμβολο αγνότητας και αθωότητας.

Το ξενοδοχείο Κρίνος βρίσκεται στην Κάρπαθο Στην όμορφη παραλία του Λευκού

Η τοποθεσία "Λευκός"

Η παραλία " Λευκός" είναι από τις ομορφότερες παραλίες στο δυτικό τμήμα του νησιού. Έχει πάρει το όνομα της από τα λευκά κρίνα που βρίσκονται σε αφθονία στην γύρω περιοχή. Βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό Μεσοχώρι που είναι καταπράσινο και φημίζεται για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Η Παναγία η Βρυσιανή, που είναι κτισμένη με μεγαλπρέπεια και οι ντόπιοι την τιμούν στις 8 Σεπτεμβρίου είναι η καλύτερη ευκαιρία να συμμετέχετε στο πιο όμορφο παραδοσιακό γλέντι.

Οι ντόπιοι είναι άνθρωποι φιλόξενοι, που θα σας υποδεχτούν με ένα πλατύ χαμόγελο. Ενώ μπορείτε να κάνετε ένα αναζωγόνητικό περπάτημα στην φύση με τον καθαρό αέρα της περιοχής. Να μαζέψετε βότανα ή να ψαρέψετε στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας αλλά και κατά μήκος της ακτογραμμής, εκεί ακριβώς που είναι κτισμένο το ξενοδοχείο Κρίνος. Καλώς ήρθατε!

Το ξενοδοχείο Κρίνος

Με την ονομασία ενός λουλουδιού, που θα δείτε άφθονο στην γύρω περιοχή, το ξενοδοχείο μας είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι του, μία αγαπημένη οικογένεια, είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία διακοπών για την χαλάρωση σας, με σκοπό να απολαύσετε το νησί και να κάνουμε πιο άνετη την διαμονή σας.

Θα έρθεις σαν επισκέπτης, όμως θα φύγεις σαν φίλος μας

Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά, το πρωινό είναι δωρεάν για τα δίκλινα δωμάτια, ενώ το βραβευμένο από την TripAdvisor εστιατόριο μας, βρίσκεται στην διάθεση σας για να απολάυσετε τοπικές σπισιαλιτέ. Η Τίνα μαγειρεύει καθημερινά, μόνο με φρέσκα και βιολογικά προιόντα που είτε μαζεύει από τον κήπο της, είτε τα προμηθεύεται από τους ντόπιους παραγωγούς. Μην διστάσετε λοιπόν να της ζητήσετε τις συνταγές της.

Facebook
Instagram