Κάρπαθος

Κάρπαθος
Το νησι που κατοικούν
οι θεοί!

Κάρπαθος! Νησί Μοναδικό.

Στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία, οι πρώτοι άνθρωποι που κατοίκησαν στο νησί, έκλεψαν τους Θεούς από τον Όλυμπο και τους έφεραν στο νησί τους. Για το λόγο αυτό, ονομάστηκαν Αρπάθεοι, ονομασία που αργότερα μετατράπηκε σε Καρπάθεοι και Καρπάθιοι, οπότε και το νησί πήρε το όνομα Κάρπαθος.

Η Κάρπαθος λοιπόν είναι ένα θεϊκό νησί. Θα το διαπιστώσετε με την άφιξη σας. Όμοφιές παντού, ονειρεμένες παραλίες, βράχοι, λεπτή άμμος, βότσαλα, καθαρός αέρας και απέραντο γαλάζιο.

Εδώ είναι το ξενοδοχείο Κρίνος. Ένα ξενοδοχείο χτισμένο σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Τον Λευκό.

Καλώς ήλθατε!

Η Κάρπαθος φημίζεται για την παράδοση και τα γλέντια της.
Εδώ είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες, όπου το νησί μετατρέπεται σε ένα απίστευτο μείγμα χαράς, γεύσης και ύμνου στην αγάπη.
Enjoy

Το καλοκαίρι οι γιορτές έχουν παραδοσιακό γλέντι και φαγητό

Η μεγαλύτερη γιορτή - πανηγύρι στην Κάρπαθο είναι στις 15 Αυγούστου που γιορτάζεται η κοίμηση της θεοτόκου. Εκείνη την ημέρα γίνεται πανηγύρι στα χωριά: Πυλές, Απέρι, Μενέτές & Όλυμπος.

Σημαντικά επίσης είναι και τα πανηγύρια για την γιορτής της Κυράς Παναγιάς, Της παναγίας της Βρυσιανής, Της Γινατούς και της Λαρνιώτισσας. Επίσης, του Αγίου Παντελεήμωνα, του Σωτήρος Χριστού κοκ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο Κρίνος, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τα πανηγύρια στο νησί γιατί αξίζει να συμμετέχετε ή να παρακολουθήσετε ένα από αυτά!
Καλή Διασκέδαση.

Facebook
Instagram